Albert Heijn Hulst

Albert Heijn XL in Hulst: maak van boodschappen doen een beleving!

Welkom bij Albert Heijn XL in Hulst! Met het allernieuwste Albert Heijn XL concept wordt boodschappen doen een feestje. Dit kan je verwachten in onze XL winkel in Hulst:
 

 • Meer dan 3000m2 winkeloppervlakte en een aanbod van meer dan 30.000 producten, zowel food als non-food.

  Noem een willekeurig product en bij AH XL vind je minstens tien varianten: van goedkoop tot excellente producten! Ook zijn er allerlei bijzondere etenswaren die een gewone supermarkt niet in het assortiment heeft. Denk aan heel veel biologische producten, superfoods en diverse buitenlandse etenswaren. Met nog meer aanbiedingen dan in een normale Albert Heijn! 
   
 • Een uitgebreide vershal met een enorme keuze in verse producten  

  Verse kruiden die zelf kunt knippen, heel veel soorten groente en fruit en vlees van vis van excellente kwaliteit. Zo kan je bij AH XL Hulst terecht voor heerlijke rotisserie.   En wat dacht je van Black Angus entrecote en heerlijke rosbief? 

  Maar ook: verse sushi! 

  De verse sushi bij Albert Heijn XL is heerlijk – al zeggen we het zelf - en wordt voor je neus klaargemaakt door koks met kennis van zaken. Hier kom je voor terug, zeker weten! 
   

 • Live cooking: verse maaltijden bereid door professionele koks

  Ben jij ook zo druk maar wil je wel graag gezond, verantwoord én lekker eten? Dat kan met de vers bereide maaltijden van Albert Heijn XL! Kraakverse ingredienten, de beste kwaliteit vlees en vis gecombineerd met de kook skills van onze koks: zo zijn heerlijke verse maaltijden gegarandeerd. 
   

 • Elke dag open tot 22.00 uur

  Op het gemak ’s avonds na het eten boodschappen doen? Of laat klaar met werken en toch nog even winkelen? Het kan bij AH XL Hulst! Elke dag zijn we geopend van 8.00 tot 22.00 uur met uitzondering van zon- en feestdagen (dan zijn wij open van 8:00 tot 20:00). Ons AH XL Team staat voor je klaar! 
   

 • En... Neem je kids gerust mee

  Ook voor de kleintjes wordt boodschappen doen leuk bij Albert Heijn XL! Op verschillende plekken in de winkel zijn er kinderhoekjes waar ze lekker kunnen spelen én er valt genoeg lekkers te proeven. En wat dacht je van een ritje in de beroemde AH Hamsterboot? 
   

 • AH XL HULST OPEN VANAF 29 JUNI!

  Openingsactie: voor elke klant hebben wij een unieke AH XL Shopper met een cartoon van Hulst, speciaal gemaakt voor AH XL Hulst. Het betreft een eenmalige editie bestemd voor de opening van AH XL Hulst en is daarmee een heus collectors item! 

  Actievoorwaarden: bij besteding van 50 euro of meer, 1 shopper per klant. OP=OP!
   

Bekijk hier alle bonus aanbiedingen

Lees hier meer over AH XL Hulst